8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Club Yolo

Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of evenement? Club YOLO denkt graag met u mee over de uitvoering.

Met een capaciteit van 200 personen, Club YOLO is een prachtige, multifunctionele locatie, de geschikte plek voor iedere gewenste gelegenheid en/of evenement in het in het hart van Amsterdam. De locatie is warm en sfeervol ingericht, waardoor er weinig tot geen extra aankleding nodig is voor evenementen.

Wij hebben een groot netwerk, waardoor elk denkbaar entertainment mogelijk uitgevoerd kan worden. Zo kunnen de ruimte in een bepaald thema gehuld worden, de gasten ontvangen worden door een charmante gastvrouw of gastheer en ander divers entertainment (van zangers tot fotograaf).

De huur is inclusief het gebruik van de aanwezige techniek, dit houdt in: Gebruik van de aanwezige stroompunten, Standaard licht , Standaard geluid en Standaard DJ-set.

De bar in Club YOLO is uitgerust met een ruim assortiment aan dranken. Mocht u speciale wensen buiten ons assortiment om hebben, is dit uiteraard bespreekbaar.

Tijdens het evenement plannen wij voldoende gekwalificeerd barpersoneel in. Gedurende het evenement zijn de barmanager en de eventmanager uw aanspreekpunt, om te waarborgen dat alles naar afspraak verloopt.

Locaties in de buurt van Club Yolo

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan