0.0 /10 Trustpilot gebaseerd op reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

MAF

Op het oudste station van Nederland, station Haarlem bevinden zich de verschillende wachtkamers. In deze monumentale zalen tussen perron 3 en 4, die dateren uit 1906, zit MAF. In de wachtkamer 3e klasse zit onze gezellige Take Away & Giftshop gevestigd. De monumentale Wachtkamer 2e klasse, Directiekamer & Wisselkamer zijn af te huren voor allerlei doeleinden.

De basiszaal van MAF EventLocation is de voormalige 2e klasse wachtkamer uit 1906, met prachtige parketvloer, hoge plafonds en gedocoreerde wanden, een zaal die tussen de hectiek van komende en vertrekkende treinen rust en geschiedenis uitstraalt.

Deze zaal met haar monumentale bar leent zich voor diverse doeleinden zoals een productpresentatie, afscheidsborrel, kerstdiner, dansfeest, huwelijk of feestelijke lunch. Voor groepen van ca 40 tot 250 afhankelijk van de opstelling. En dat kan elke dag van de week; elke dag van het jaar! Je kunt om 7.00 s ochtends starten en tot 01.00 s nachts doorgaan.

Wij denken niet in termen als Arrangement A of B, maar gaan samen met jou op zoek naar de mogelijkheden om aan jouw ideaalbeeld te voldoen. Improviseren kunnen we als de beste, dus meestal komen we er samen wel uit.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan