8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 96 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Westergasfabriek

Op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad vindt u de Westergasfabriek. De gerenoveerde industriële gebouwen zijn omgeven door een modern vormgegeven park. Er is alle ruimte voor evenementen als beurzen, congressen, bruiloften, workshops, diners, festivals en modeshows.

De locaties van de Westergasfabriek zijn stoer en ongepolijst. De muren zijn verweerd, de plafonds hoog, de dakconstructies monumentaal. De ruimtes zijn met smaak gerenoveerd en voorzien van alle gemakken en voorzieningen van deze tijd. Dankzij een razendsnel glasvezelnetwerk en wifi voorzieningen in het hele park zijn de digitale mogelijkheden voor evenementen zo goed als onbegrensd.

Organisatoren kunnen bij de voorbereidingen van een evenement een beroep doen op de expertise van de Westergasfabriek en haar partners: producenten, cateraars en facilitaire diensten die zich gespecialiseerd hebben in de ruimtes van de Westergasfabriek. De Westergasfabriek staat voor kwaliteit en service tegen een concurrerende prijs, en kan desgewenst complete oplossingen bieden in de vorm van totaalproducties.

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een evenement? Dan is de Westergasfabriek iets voor u!

Locaties in de buurt van Westergasfabriek

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan