Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

5 locaties voor themafeesten in Almere

Wil jij een themafeest in Almere geven, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen met zoeken? Events & Co heeft verschillende locaties die perfect zijn voor jouw themafeest! Het maakt niet uit of je nu heerlijk wilt eten en drinken met een grote groep of dat je een zakelijk evenement wilt houden, bij ons vind je themafeest locaties voor een diversiteit aan themafeesten. Laat jouw vrienden, familie of collega’s een avondje ongecompliceerd genieten tijdens een Las Vegas thema avond! Bekijk snel ons aanbod en laat je inspireren.

Stel al uw vragen aan Jeroen!

Grote themafeesten Almere

Wanneer jij een groot themafeest in Almere wilt geven voor bijvoorbeeld jouw collega’s, dan ben je bij Events & Co aan het juiste adres. Wij hebben verschillende locaties uitgekozen die perfect kunnen dienen voor prive feesten. Kies je voor een fout kerst mysterie feest of ga je liever voor après ski feest? Bekijk de locatie Almere Entertainment
bijvoorbeeld. Deze locatie is geschikt voor 1200 mensen en dus perfect voor een groot bedrijfsfeest. Mocht je het iets kleiner willen aanpakken, dan kun je kiezen voor The Party Factory. Met plaats voor ruim 250 mensen is ook deze locatie het overwegen waard. Bekijk het aanbod en kies de perfecte locatie.

Kleine themafeesten Almere

Wil je een themafeest geven voor een select groepje mensen, dan hebben wij toffe locaties die bijvoorbeeld goed kunnen dienen als locatie tijdens verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk Boathouse bijvoorbeeld. Deze locatie ligt aan het water en is geschikt voor 100 mensen. Speel hilarische spelletjes of beleef een spannende avond tijdens een avond vol met uitdagende opdrachten. En wanneer je een goud en fout themafeest wilt organiseren, dan kan dit ook natuurlijk!

Over onze service

Ga je voor een heerlijke avond dineren met collega’s, vrienden en familie of kies je liever voor een foute bingo avond? Bekijk ons themafeesten Almere aanbod en kies een passende locatie voor jouw feest. Wil je informatie aanvragen over een van onze locaties? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij antwoord kunnen geven op alle vragen. Je kunt dan ook gelijk een offerte aanvragen!

Op zoek naar locaties? Naast onze themafeesten Almere hebben wij ook Themafeesten in Amsterdam en Den Haag. Kies een stad naar keuze en beleef een avond die je niet snel zult vergeten. Kies hét leuke uitje voor jouw gezelschap!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan