8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 96 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit
Referenties
8/10 gebaseerd op 96 reviews van Trustpilot
Livanne Hof
maart 3, 2023
Geslaagd Festival personeelsfeest
In korte tijd heeft Events&Co onze wensen voor een personeelsfeest vertaald naar een leuk en bovenal haalbaar concept. Een festival voor jong en oud; compleet met springkussens, kermisattracties, foodtrucks en een illusie-act. En dat allemaal in onze eigen magazijnhal. Dit feest blijft ons nog lang bij!
Lees meer
Vicky Theodossiou
december 19, 2022
Year end party
Wij hebben vrij last minute onze Year end party georganiseerd en alles werd snel en goed geregeld. Een top locatie, aankleding op maat, goed eten, leuke DJ en lokaal werden we goed begeleid door partymanger Rick. Ondanks dat Oranje speelde en verloor was de sfeer geweldig, iedereen heeft genoten!
Lees meer
S.
oktober 14, 2022
Review Events & Co
Wij hebben Events & Co ingeschakeld voor de organisatie van ons bedrijfs-jubileumweekend. Vooraf hebben we diverse keren contact gehad met Jeroen en dit contact hebben wij als prettig ervaren. Alles werd snel en duidelijk beantwoord. Het weekend zelf zijn we begeleid door Robin en hij was er de hele dag voor ons en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Het programma was gevarieerd en voor iedereen geschikt. Onze complimenten en wij zijn erg tevreden.
Lees meer
Sabine
januari 13, 2023
Kerstborrel 2022
Heel fijn samengewerkt met EventsEnCo!!! Wij hadden op onze eigen locatie een kerstborrel laten organiseren. Rene dacht mee met ons en alles is verlopen volgens afspraak. Aankleding van de locatie was boven verwachting. Aanpassingen en/of vragen nav de offerte waren geen probleem. Bedankt EventEnCo voor de geslaagde kerstborrel. Mvg, Edgar, Linda en Sabine van Cocensus.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan