8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Events & Co beschikt over een zeer uitgebreid aanbod professionele entertainers, artiesten en cabaretiers met ieder hun eigen stijl en specialiteit. Van de hippe DJ tot de goochelaar en van een drive-in show tot een complete theatershow, ze brengen de stemming er altijd in! Het is dé manier om uw evenement net even dat beetje extra’s mee te geven. Grotere bedrijfsevenementen of party’s voorzien wij van live optredens, een klassieke R&B band of een swingende jazzband. Voor zakelijke bijeenkomsten waaronder productpresentaties of congressen kunt via Events & Co uiteraard ook gespreksleiders of presentatoren inhuren.

Wilt u meer weten over ons grote aanbod artiesten, gespreksleiders en gangmakers? Neem contact op met de medewerkers van Events & Co en informeer naar alle mogelijkheden.
Lees meer
Catering
U heeft bij het kopje restaurants al iets kunnen lezen over onze relaties met professionele cateraars. Een cateraar selecteren voor een groot evenement, een groot huwelijksfeest, jubileum of bedrijfsevenement is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Niet elke cateraar kan namelijk voor een groot aantal mensen verse maaltijden op tijd aanbieden. U heeft een partij nodig die een organisatie op poten kan zetten die grotere feesten makkelijk aankan.
Lees meer
Drukwerk
Drukwerk en presentatiemateriaal van Events & Co
Of u nu T-shirts of petjes wilt laten bedrukken met teamlogo’s of bedrijfsnamen, uw print – en artwork professioneel wilt laten verzorgen of een uitnodiging wilt laten versturen, bij Events & Co kunt u dit soort werkzaamheden gerust aan ons overlaten. Wij hebben goede contacten met gespecialiseerde bedrijven die dit soort werkzaamheden voor u kunnen verzorgen.

Neem contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden.
Lees meer
FAQ
Vind hier antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht u vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op.
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Wilt u uw evenement of bedrijfsfeest vast laten leggen door een professionele fotograaf of cameraman? Events & Co heeft uitstekende contacten met professionals die dit voor u kunnen verzorgen en na de eindmontage een prachtig product afleveren. Een film zodat u later nog eens terug kunt kijken of een fotocollage van allerlei belangrijke momenten. Uiteraard worden deze ook digitaal aan u geleverd.
Neem contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden.
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
Lees meer
Groepsvervoer
Sinds jaar en dag heeft Events & Co uitstekende relaties met professionele touringoperators en vervoersbedrijven die uw evenement voorzien van moderne vervoersmiddelen. Of het nu gaat om een aantal taxi’s, een paar luxe limo’s of grote touringcars, voor elk evenement zijn geschikte vervoermiddelen te vinden. U reserveert gewoon de touringcar of taxi op de plek die u het beste uitkomt. En ook na een lekker diner brengen wij u weer veilig thuis. Busje komt zo!
Informeer naar de tarieven en laat u en uw gasten comfortabel thuisbrengen in een luxe touringcar of limo met airco, minibar en video…

Neem contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden.
Lees meer
Het water op!
Bij Events & Co kunt u uw evenement ook aan boord van een groter of kleiner schip organiseren, op elke locatie en in de stad van uw keuze (mits daar natuurlijk wordt gevaren!).
Lees meer
Hotelfaciliteiten
Voor sommige bedrijfsevenementen of feesten is het noodzakelijk dat uw gasten worden opgevangen in lokale hotels. Events & Co weet welke hotels in uw situatie het beste van pas komen en informeert op tijd naar de bezetting van deze etablissementen. Wilt u voor een groot gezelschap een hotel boeken in de stad van uw keuze? Events & Co helpt u bij de selectie en regelt voor u de beste accommodatie.
Neem contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden.
Lees meer
Parkeren
Komen uw gasten met een eigen auto en zoekt u een goede plek om te parkeren? Events & Co adviseert u accuraat omtrent de meest handige P+R (Parkeren + Reizen) locaties aan de rand van de door u gekozen stad. Vanaf deze P+R locaties kunt u gemakkelijk met het openbaar vervoer het centrum van de stad in reizen. Voor maar € 5,50 staat uw auto veilig en onder toezicht geparkeerd.

Voor alle P+R locaties in Nederland kunt u uiteraard ook kijken op de site van de ANWB.
Lees meer
Restaurants
Tijdens bijna elk evenement of bedrijfsfeest speelt lekker eten en drinken een belangrijke rol. Bij grotere evenementen komt een professionele cateraar goed van pas. Onze horeca- en catering expertise staat garant voor een zorgvuldige selectie van specialisten die u kunnen helpen om uw gasten heerlijk te verwennen. Van originele Spaanse tapas tot de altijd populaire BBQ of het overcomplete buffet, bij Events & Co bestelt alles op maat inclusief de noodzakelijke bediening.

De door ons geselecteerde restaurants en cateraars beschikken uiteraard over goede referenties en serveren uitstekende groepsmenu’s. De restaurants zijn geschikt voor ontvangst met koffie en gebak, maar u kunt er uiteraard ook genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Neem contact met ons op en vraag naar de meest actuele restaurantlijst in de door u gewenste stad en eet smakelijk!
Lees meer
Tickets
Sommige bedrijfsuitjes, evenementen of groepsarrangementen van Events & Co profiteren van onze goede contacten met musea en andere instellingen. De tickets kunnen vooraf worden besteld en soms tegen een significant lager tarief. Uiteraard verzorgen wij ook rondleidingen door musea in heel Nederland en Vlaanderen. Onze gedreven gidsen vertellen u leuke wetenswaardigheden en de meest prachtige verhalen en anekdotes. Met Events & Co wordt uw dagje uit in de stad van uw keuze het leukst!

Neem contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden.
Lees meer
Verzekeringen
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan