8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 5 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Casco Amsterdam

Als u op zoek bent naar een grote ruimte met veel mogelijkheden, centrale ligging en goede bereikbaarheid, bent u op het juiste adres!

Casco staat voor flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden. Door de originele functie (filmstudio) heeft het een aantal bijzondere eigenschappen, zoals een fantastische akoestiek en grote productionele mogelijkheden. Door de nieuwe publieksfunctie komen daar uitgebreide horecafaciliteiten bij, net als een aantal extra ruimtes voor aanvullende activiteiten.

Studio en Café
De studio wordt casco verhuurd, het café heeft zijn eigen sfeer en inrichting, geschikt voor borrels, presentaties, diners en meer.

De studioruimte van 1200 m2 is gebouwd als film- en televisiestudio en dus zeer geschikt voor opnames, maar tegenwoordig vooral in gebruik voor grote indoor evenementen als beurzen, seminars, (bedrijfs)feesten en grote diners. Niets staat de gebruiker in de weg een onvergetelijke ervaring te creëren voor haar bezoekers. Kortom, een perfect casco voor elke gewenste activiteit.

Locaties in de buurt van Casco Amsterdam

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan