8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Château Neercanne

Château Neercanne, het enige terrassenkasteel van Nederland, is gelegen aan de rand van Maastricht en heeft een panoramisch uitzicht op het Jekerdal. De in mergel uitgehakte grotzalen en haar salons bieden een diversiteit van mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst. Het hoogwaardige vakmanschap in de keuken zorgen tevens voor een culinair succes.

De natuurrijke omgeving, wijngaarden en de stad Maastricht bieden volop mogelijkheden voor ontspanning. Ook voor feestelijke evenementen is dit bijzondere kasteel dé perfecte locatie.

Imposante mergelgewelven, sfeervolle nissen en karakteristieke mergelwanden maken de grotzalen Carrière Poswick en de Orangerie tot een weergaloze en bijzondere ruimtes. Een moeilijk te evenaren mooie plek voor het houden van uw feesten, banketten en recepties.

Behalve de grotzalen, beschikt Château Neercanne ook over twee salons in het Château, Restaurant Château Neercanne en de l’Auberge. Ook deze ruimten zijn bijzonder geschikt voor uw receptie, (personeels)feest, jubileum, feestelijk diner of koffietafel. De hoogwaardige Franse keuken staat garant voor culinair succes.

Een feestelijke gebeurtenis is een persoonlijke gebeurtenis. Wij bespreken daarom graag samen met u uw wensen en ideeën om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan