8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Gooiland

Van klein en intiem tot groots en meeslepend: achter de gevel van dit karakteristieke monumentale pand in Midden-Nederland is alles mogelijk. Met maar liefst 13 flexibele (sub)ruimtes is dit groene, lichte en iconische gebouw de perfecte locatie voor al jouw zakelijke evenementen.

Ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie voor jouw congres, beurs, seminar, productpresentatie of bedrijfsfeest? Een evenement bij Gooiland in Hilversum verrast en zal je gasten bijblijven. Dit moderne rijksmonument ligt op 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort is het decor van de meest toffe, eigentijdse evenementen. Welkom bij Gooiland!

Dit is waarom je voor Gooiland kiest:

- Modern iconisch rijksmonument gelegen in het midden van het land
- 13 flexibele subruimtes met 3.500m2 vloeroppervlak, waaronder een authentiek theater
- Centrale ligging met 1.400 parkeerplekken en een station op loopafstand
- Alles onder 1 dak: event, catering en hotel
- Hoogst mogelijke duurzaamheidscertificaat: Green Key Gold

Wij maken van jouw evenement een unieke ervaring

Gooiland is een full-service eventlocatie en werkt samen met een vaste audiovisueel leverancier om de beste kwaliteit te leveren. Samen met jou treedt het ambitieuze team in de kleinste details om het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Dat zie je terug in de sfeervolle aankleding, het vriendelijke personeel en de catering-op-maat. Vanaf het eerste moment proberen wij jou in de watten te leggen en zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Zo kun jij je focussen op de inhoud van het evenement en regelen wij de rest. Van A tot Z.

Blijf ontspannen slapen in ons hotel

Uitgerust beginnen aan je (meerdaagse) evenement of languit neerploffen op een comfortabel bed na afloop? Boek een kamer in het fijne hotel van Gooiland. Na een heerlijke douche en een vers ontbijt kun je er (weer) helemaal tegenaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan