8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Happyhappyjoyjoy Oost

De roerige straten, rijke smaken en vrolijke kleuren van Azië, kenmerkend voor steden zoals Bangkok, Saigon en Hong Kong, komen samen in Amsterdam! Sissende stoompannen, gloeiende barbecues, kokend hete woks en rijke geuren zijn het hart van Happyhappyjoyjoy.

Happyhappyjoyjoy geeft je een bliksembezoek aan Azië, waarbij je gasten de lekkerste en mooiste gerechten met elkaar kunnen delen. Kortom, een perfect recept voor een origineel evenement. Van vergaderingen, tot feesten en trouwerijen.

Locatie
Geniet samen met je gasten van de leukste sfeer en de lekkerste gerechten. Binnen, buiten op het terras of op het entresol. Door de aanwezigheid van de entresol op de eerste etage en de open bar kan het Asian Streetfood restaurant voor allerlei gelegenheden op meerdere manieren worden ingedeeld. Ideaal tijdens bijvoorbeeld een productpresentatie, business event, huwelijk of bedrijfsfeest.

In combinatie met het zuidelijk gelegen terras en ruime, zonnige gazon heb je tijdens je event de mogelijkheid om van zowel de binnen- als buitenruimtes gebruik te maken. In de zomer kun je een Aziatische garden party houden op het grote terras of heerlijk dineren op het entresol.

Voor producties van grotere aard bieden we tevens de mogelijkheid om in samenwerking met Club Panama een event te organiseren dat zowel in Happyhappyjoyjoy als in de club plaatsvindt. Dit maakt Happyhappyjoyjoy een veelzijdige locatie voor producties van allerlei omvang.

Locaties in de buurt van Happyhappyjoyjoy Oost

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan