8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Het Rijk van de Keizer

et Rijk van de Keizer is een inspirerende en groene vergader, trouw en feestlocatie op UNESCO werelderfgoed in Amsterdam Nieuw-West. Goed bereikbaar door de ligging nabij de A9, A10 en A5. Ook is er op loopafstand voldoende gratis parkeergelegenheid en we kunnen de Buurtbus inschakelen vanaf de laatste bushalte.

De 2 totaal verschillende gebouwen: zijn naar eigen wens in te richten voor een vergadering, brainstormsessie, kookworkshop, feest, huwelijk, festival, borrel, thema avond en theater.

Ook nog 2 buitenlocaties: de (overdekte) binnentuin kan beide gebouwen met elkaar verbinden waardoor de capaciteit wordt vergroot en de sfeer wordt versterkt door al het groen. Ook verhuren wij een Amfitheater voor verschillende mogelijkheden.

Zakelijke bijeenkomsten Een inspirerende buitenlocatie om te vergaderen; de rust en het groen zorgen voor de nodige creativiteit.

Officiële trouwlocatie Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen; als huis der gemeente kun je hier officieel trouwen. Binnen, buiten bij de moestuin of in het Amfitheater.

Feesten en partijen Een waanzinnige plek om te feesten; van verjaardag tot themafeest, bescheiden of uitbundig. Met een loods vol meubels kunnen we elke gewenste sfeer creëren.

Eigen catering op maat: Onze filosofie over eten is tamelijk simpel; wij houden van verse, eerlijke en fantasievolle gerechten. Voor elke gast bieden wij passende catering en sfeer. Bijvoorbeeld een koffietafel met eigengemaakte lekkers, keizerlijke lunch of een stoer diner, festival, verjaardag, borrel of theater. We koken zoveel mogelijk met biologische- en seizoensproducten, onder andere uit eigen moestuin en de Tuinen van West.

Locaties in de buurt van Het Rijk van de Keizer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan