0.0 /10 Trustpilot gebaseerd op reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

NEMO Science Museum

Stop een vleugje science in uw evenement bij NEMO.
In NEMO Science Museum ontdekt jong en oud hoe de wereld werkt in interactieve tentoonstellingen over wetenschap en technologie.
En ook in evenementen laten we graag wat science terugkomen.

Een zaal, tussen de tentoonstellingen of op het spectaculaire dakterras?
In het markante gebouw in het centrum van Amsterdam zijn evenementen van 8 tot 2000 personen mogelijk. Vergader in een exclusieve boardroom met uitzicht op het IJ, borrel tussen de microscopen in het Laboratorium of geniet van een barbecue op het spectaculaire dakterras met Amsterdam aan uw voeten. Voorafgaand, tijdens of na het evenement doen gasten inspiratie op in het museum.

NEMO heeft arrangementen met een vleugje science samengesteld. Ontvang uw gasten met een geheimzinnig rokende cocktail. Stuur ze op een culinaire en wetenschappelijke ontdekkingstocht waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Sluit uw evenement tenslotte af met een demonstratie, show, workshop of theatervoorstelling. Stap bijvoorbeeld in NEMO’s ruimtestation. Een gids laat op een reusachtige interactieve globe zien hoe de aarde werkt en wat astronauten ervaren als ze om de aarde heen cirkelen.

Locaties in de buurt van NEMO Science Museum

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan