8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Pakhuis West

Pakhuis West is een evenementenlocatie in Amsterdam met een industriële look and feel die vele mogelijkheden biedt voor evenementen van uiteenlopende aard!

Gesitueerd in een oude pinda branderij biedt Pakhuis West alle benodigdheden voor een bijzonder evenement. Door de rauwe industriële uitstraling en de flexibele inzet van onze productionele mogelijkheden, kunnen de meest uiteenlopende evenementen worden gefaciliteerd en gecreëerd, van 100 tot 2500 bezoekers!

De karakteristieke uitstraling van Pakhuis West laat zich perfect combineren met diverse stijlen. Van een strakke aankleding met abstracte elementen tot een warmere, intieme sfeer met een kleurrijk decor, Pakhuis West is een locatie waar iedere creatieve geest zijn of haar verbeelding de vrije loop kan laten.

Pakhuis west is een Full-Service evenementenlocatie die kaal te huren is, maar het biedt dankzij jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, ook volledige ondersteuning indien u dat wenst. Informeer gerust naar de mogelijkheden en wie weet tot snel in Pakhuis West!

Locaties in de buurt van Pakhuis West

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan