8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 5 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Paviljoen De Witte

Paviljoen de Witte, een unieke locatie met rijke koninklijke historie en een prachtige ligging, op de duinen van Scheveningen. Een ultieme locatie voor een bijzondere dag!

De parel van Scheveningen, een unieke locatie met een rijke historie. Paviljoen de Witte is gebouwd in 1826 in opdracht van Koning Willem I. In 1827 schonk hij dit tempelachtige buitenhuis als verjaardagscadeau aan zijn lieftallige echtgenote Koningin Frederica Louise Wilhelmina.

Paviljoen de Witte beschikt over een stijlvolle architectuur met koninklijke allure. Via de hoofdentree betreedt u de algemene Hal met marmeren vloer. Vanuit hier loopt u de Zeezaal in met uitzicht op het mooiste terras van Scheveningen. Deze zaal is onder meer geschikt voor een borrel, diner, feestavond, evenals voor een bijeenkomst. Aan beide zijdes bevinden zich twee subzalen van gelijke grootte.

Op de benedenverdieping zijn in het voorjaar van 2014 twee luxe vergaderzalen toegevoegd. Deze zijn via een aparte ingang beneden te bereiken. De Mesdagzaal is ingericht met een grote ovale tafel en luxe stoelen. De Witte zaal is geheel naar wens in te richten.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan