0.0 /10 Trustpilot gebaseerd op reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Supperclub Cruise

Hop on board en creëer onvergetelijke herinneringen zoals dat alleen mogelijk is aan boord van Supperclub Cruise. Het schip beschikt over 3 dekken; Le Bar Noir, La Salle Neige en het ruime buitendek. Vanwege de multifunctionaliteit van de ruimtes, biedt het schip talloze mogelijkheden om elk evenement tot een overweldigend succes te maken. Van sit-down dinners, recepties en trouwerijen tot clubavonden. Alles kan en alles mag! Elk dek is afzonderlijk of tezamen af te huren.

La Salle Neige
De witte zaal is groot (120m2), wit en inspirerend. Ingericht met prachtige witte bedden die in no time kunnen worden omgebouwd tot banken. Een andere mogelijkheid is om de bedden geheel te verwijderen om optimaal ruimte te creëren. De opties voor jouw event op Supperclub Cruise zijn eindeloos.

Le Bar Noir
De zwarte bar is net iets groter dan de witte (130m2) en heeft een hippe en enigszins mysterieuze uitstraling. Er kunnen verschillende creaties worden gemaakt met het zwarte meubilair; van vergaderopstellingen met stoelen of banken tot een grote ruimte ingericht voor een congres. Kortom, multifunctioneel.

Upperdeck (buiten)
Het bovendek leent zich uitstekend voor evenementen in de buitenlucht. Wat dacht je van een borrel of cocktailworkshop tijdens zonsondergang op het buitendek?

Je kunt de Supperclub Cruise afhuren en het evenement zelf plannen, of je kunt ons vragen om een op maat gemaakt concept te creëren. We hebben ons eigen, ervaren en creatieve team van chefs, artiesten, entertainers, DJ’s en VJ’s die al jouw dromen kunnen omzetten naar realiteit.

Locaties in de buurt van Supperclub Cruise

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan