8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 96 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

The Penthouse

The Penthouse op de topverdiepingen van de Haagse Toren: écht een fantastische evenementenlocatie. Geïnspireerd op het beroemde Flatiron Building uit New York. Hoger gelegen dan het restaurant van de Eiffeltoren. Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver.

Niet alleen een uitstekend restaurant, maar -verdeeld over 11 van de 42 verdiepingen- ook business suites, meeting- en breakoutrooms, appartementen, studio’s en werkplekken.

De verschillende locaties van The Penthouse binnen de Haagse Toren laten zich slim combineren: start een vergaderdag met een ontbijt in het restaurant. Presenteer nieuwe ideeën tijdens een private dining sessie in de business suites. Organiseer creatieve breakout sessies in combinatie met een borrel in de sky bar. Lanceer op adembenemende wijze uw nieuwe strategie of product via de raamprojecties in het restaurant en laat uw gasten overnachten in een appartement op een topverdieping.

Zo blijft een zakelijk evenement spannend en zijn uw gasten telkens onder de indruk. Onze ruime ervaring delen we graag met u als creatieve inspiratiebron. En wat bijzonder is: met de door u gekozen combinatie bepaalt u zelf het karakter van uw evenement. Van creatief of ingetogen tot uitgebreid en luxueus, samen op één plek.

Al uw gasten worden steeds uitstekend verzorgd. The Penthouse combineert haar unieke locatie met internationale, persoonlijke service en culinaire verrassingen van hoog niveau. De keuken onder leiding van Chef Brian Whyte wordt alom geroemd in recensies. Het onovertroffen uitzicht, in combinatie met de warme sfeer en gastvrijheid, maakt dit tot een van de meest bijzondere plekken van Nederland.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan