8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 7 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

The Student Hotel Oost

TSH Amsterdam-City biedt een creatieve omgeving in hartje Amsterdam waar je innovatief kunt zijn en geïnspireerd kunt worden.

De evenementenruimtes bestaan uit negen speels vormgegeven vergaderruimtes, een auditorium met 150 zitplaatsen en een luxe VIP-suite voor chique evenementen.

Dankzij de moderne vormgeving, flexibele opzet van de ruimtes en een volledig pakket aan audiovisuele technologie kunnen de Werk-Ontmoet-Speel-ruimtes van TSH Amsterdam-City aan elke gelegenheid worden aangepast, of dat nu een kleinschalige brainstormsessie voor een klein team van 2-5 mensen of een grootschalig, spetterend zakelijk feest voor 250 mensen is. Typische voorbeelden van het gebruik van de ruimte zijn onder andere multimediapresentaties, lezingen, seminars, conferenties, workshops, besloten filmvertoningen en elk ander evenement dat een extra dosis extravagantie nodig heeft. Met een cateringpakket uit ons restaurant kun je een evenement aan je persoonlijke wensen aanpassen.

TSH Amsterdam-City is centraal gelegen in de Wibautstraat in Amsterdam-Oost en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie heeft een eigen parkeerplaats met 160 plaatsen. Heb je een hotelkamer nodig? Wanneer je een evenement in het creatieve complex van TSH organiseert, zijn kamers in het boetiekhotel tegen gereduceerd tarief beschikbaar.

Locaties in de buurt van The Student Hotel Oost

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan