8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

UP West

In de Tuinen van West, aan de rand van Amsterdam ligt het multifunctionele evenemententerrein genaamd UP West. Groen, uniek, inspirerend en een tikkeltje tegendraads. Diverse binnen-en buitenmogelijkheden maken het ideaal voor diverse bedrijfsevents, personeelsfeestjes, themafeesten, meetings en vergaderingen.

Het hippe terrein van 35.000m2 is ruim opgezet en beschikt over diverse sfeervolle plekken. Voor kleine gezelschappen zijn loods 5 en 6 geschikt. Hier kan je vergaderen met 60 personen of een bedrijfsfeest organiseren voor 75 collega’s. De houten elementen die gebruikt worden bij de aankleding geeft de industriële setting een aangenaam gevoel.

Onze locatie is niet particulier af te huren, eigen catering is niet mogelijk.

Ben je met een groter gezelschap, kijk dan eens naar de Loods 7. Deze stoere en robuuste loods is van alle gemakken voorzien. Een grote bar, garderobe en toiletvoorzieningen biedt ruimte voor met gemak 400 personen. Een plenaire sessie of workshop met aansluitend een diner en knalfuif? Met de bijbehorende licht en geluidsinstallatie komt dit helemaal in orde! DJ’s en live-acts inbegrepen uiteraard.

Daarnaast beschikt UP Events over een eigen strand met bijbehorende Beachclup. Palmbomen, lichtslingers, loungebanken, relaxte zitzakken en een hippe binnen en buitenbar. Deze tent en het omliggende terras biedt ruimte voor 800 personen. Zeer geschikt voor plenaire sessies, presentaties of een bedrijfsfeest!

Het gehele terrein biedt daarnaast mogelijkheden voor inspirerende teambuildingsactiviteiten en andere belevenissen. Zeskampen, Escape Games, Expeditie Robinson, of toch liever een bedrijfsfestival met Silent Disco? UP Events biedt meer dan 100 verschillende activiteiten aan, zowel sportief als creatief! Als lid van de VEBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland) ben je verzekerd van deskundig personeel, gekeurde materialen, TUV certificering en staal veilig voorop.

Een ding is zeker, bij UP West komt je voor een beleving en na één bezoek wil je meer.

Locaties in de buurt van UP West

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan