Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feest op eigen locatie

Details over dit feest
Feest op eigen locatie

U levert de locatie, wij regelen de rest. In een mum van tijd tovert Events & Co uw bedrijfspand of kantine om tot een stijlvolle feestlocatie of een sfeervol partyhouse. Koppel een thema aan het feest en uw collega´s praten nog jaren na over dit evenement. Een feest organiseren bij u in de achtertuin of op het plein in de wijk? Niets is te gek bij Events & Co, hoe groot u het ook wilt aanpakken.

Bij Events & Co organiseren we feesten op maat op locaties die door onze opdrachtgevers worden aangewezen. We inventariseren de ruimte, de mogelijkheden en komen vaak met ideeën waar u zelf nooit aan heeft gedacht. Zelfs als u een volledige fanfare wilt laten langskomen of een bekende artiest, dan weten wij die meestal wel te vinden.

Op elke locatie kan een feest worden georganiseerd!
Zijn uw buren ook al ingelicht of wilt u ze alsnog uitnodigen? Heeft u een speciaal thema in gedachte of wilt u dat Events & Co met een uniek concept komt? En als u het echt groots wilt aanpakken, misschien heeft u een vergunning nodig van de gemeente? Het zijn maar een paar vragen die wij op voorhand altijd stellen!

Wilt u een feest op een specifieke locatie organiseren?
Het Events & Co Team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te verkennen! Bel ons of mail ons via bovenstaande telefoonnummer of stuur een bericht via onze contactpagina.

Inclusief
  • Entertainment op maat
  • Decoratie en decor op maat
  • Food & beverage op maat

Prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de gewenste locatie en de gewenste aanvullingen op het standaard-arrangement. Geef uw exacte wensen aan en wij berekenen uw prijs!

Voor minder personen reserveren?

Bij Events & Co kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk event dat u selecteert zo door ons te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan