8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feest op Maat

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit feest
Feest op Maat

‘Your wish is our command’. Noem het maar en Events & Co regelt het. (bijna) Niets is onmogelijk! Groot, supergroot, uitbundig of iets meer ingetogen zodat de buren er geen last van hebben, bij Events & Co weten wij waar de beste locaties te vinden zijn voor een ‘vette’ party. Elk feest is een event en daar doen wij dan ook alles voor.

Samen bespreken we het juiste decor en de leukste activiteiten voor uw evenement!
Wilt u op een maat een feest organiseren? Misschien is een speciaal thema een goed idee. Op onze website zijn tal van gezellige, waanzinnige en originele themafeesten te vinden, zoals bijvoorbeeld een Après Ski Party, een Hollandse Avond of een relaxte Beach Party. U kunt uiteraard ook uw eigen idee bij ons neerleggen zodat wij de juiste aankleding, entertainment, muziek en het decor eromheen bouwen! En een feest op maat betekent dan ook echt alles op maat; de catering, de beveiliging (indien noodzakelijk), de plek, de muziek, het danspodium, de slingers en als het echt nodig is, het vuurwerk!

Een goede voorbereiding is altijd belangrijk!
Een feest voorbereiden hangt een beetje af van de grote van het event dat u wilt organiseren. Samen met Events & Co is bijna elke deadline goed voorbereid te halen, of het nu om een trouwfeest, een zakelijke party of een bedrijfsfeest gaat. Bel ons, mail ons en wij gaan gelijk voor u aan de slag!

Inclusief
  • Locatie op maat
  • Entertainment op maat
  • Decoratie op maat
  • Food & beverage op maat

Prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de gewenste locatie en de gewenste aanvullingen op het standaard-arrangement. Geef uw exacte wensen aan en wij berekenen uw prijs!

Voor minder personen reserveren?

Bij Events & Co kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk event dat u selecteert zo door ons te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden!

Dit uitje is te boeken in

Worden de events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan