8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Digitale Graffiti

Onze digitale Graffiti Wall is ontwikkeld om bezoekers van evenementen, beurzen en feesten op een creatieve en originele manier te vermaken, prikkelen of betrekken. Digitaal graffiti spuiten zonder verfspetters of verfnevel onder begeleiding van échte graffiti-artiesten doe je met onze interactieve Graffiti Wall.

De digitale graffiti muur werkt met speciale spuitbussen waar, in plaats van verf, een onzichtbaar infrarood licht uit komt dat communiceert met de techniek achter de digiffiti-wall. Leuk is dat het kenmerkende sissende geluid van de spuitbus wel tijdens het spuiten te horen is. De digiffiti techniek is ontwikkeld door graffiti artiesten met meer dan 20 jaar ervaring om de beleving zo realistisch mogelijk te houden.

Onze graffiti-wall is te customizen zodat deze aansluit bij uw merk, huisstijl, evenement of product. Doorgaans plaatsen we rechtsboven in de hoek het logo van de klant, het product of het event als overlay. Over de overlay kan niet heen gespoten worden, deze blijft altijd zichtbaar en op de voorgrond. Ook wanneer de creatie wordt geprint, verstuurd per e-mail of wordt gedeeld op social media. Ook kunnen er vooraf eigen achtergronden of lijntekeningen worden ingevoegd zodat de bezoekers werken binnen een op voorhand bepaald kader of thema.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan