8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 5 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Amsterdome

Organiseer een congres of zakelijk evenement in de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland! Deze unieke locatie in Amsterdam biedt plaats aan groepen van 200 tot 1.000 personen en is goed bereikbaar met auto en OV.

Ontvang gasten in de foyer, waar ze een indrukwekkend uitzicht hebben op de koepel. De centrale plenaire zaal is volledig naar eigen stijl in te richten en is voorzien van een groot podium met een 17 meter breed curved scherm. Met de nieuwste generatie LED-verlichting creëer je iedere gewenste sfeer. De zestien omliggende subruimtes zijn perfect voor break-out sessies, brainstorms of workshop.

Nadat het Amsterdome jarenlang in containers opgeslagen stond is de iconische koepel volledig herbouwd met de oorspronkelijke onderdelen in combinatie met de duurzaamheidtechnieken en maatregelen van nu. Zo is de locatie in haar geheel gasvrij en zelfvoorzienend in energietoevoer en heeft het een bijna volledig gerecycled interieur. Wist je bijvoorbeeld dat alle barren gemaakt zijn van de containers waarin de dakpanelen opgeslagen waren en dat de design stoelen gemaakt zijn van oude koelkasten? Duurzamer kan niet

Locaties in de buurt van Amsterdome

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan