8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

De Groote Sociëteit

Op de begane grond van De Groote Sociëteit zijn twee grote stijlvolle zalen. De eerste zaal is L-vormig en heeft een bar met daarachter een pantry. De rechthoekige grote zaal ligt aan de Vrijthof-zijde en is verbonden met de andere zaal. In totaal kunnen 120 personen zittend dineren. Voor recepties en feesten bieden de zalen ruimte tot 200 personen. Vergaderopstellingen zijn ook mogelijk. De zalen zijn ruim maar door de rijke en warme inrichting toch intiem. Entree met hal bevindt zich aan het Keizer Karelplein.

Alle ruimtes op de begane grond zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte zaal op de eerste verdieping voor groepen die gescheiden besprekingen willen houden. Deze zaal kan ook gebruikt worden als kleedkamer voor artiesten of als opbergruimte.

De zalen met 19e eeuws stucwerk, ornamenten, spiegels en schouwen hebben houten vloeren en grote ramen. Overdag is er veel lichtinval en zicht op het romantische Vrijthof.

's Avonds heeft u uitzicht op de verlichte historische panden op het plein. De zalen worden verlicht met grote kroonluchters. Een feërieke entourage voor bruiloften en andere feesten.

We verhuren aan één partij. Er vinden dus niet meerdere bijeenkomsten tegelijkertijd in het gebouw plaats. Uw privacy is daarmee gegarandeerd.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan