8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is bij velen bekend als één van de mooiste dierentuinen van Europa. Minder bekend is dat Blijdorp ook een uitstekende locatie voor uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd terwijl de schildpadden letterlijk langs uw tafel zwemmen?

Blijdorp Happenings biedt u acht sfeervolle ruimtes midden in het dierenrijk. Vrijwel alles kan hier dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaarstaat. En onze koks? Die zullen met hun culinaire hoogstandjes evenveel indruk op u maken als ons decor dat u nergens anders in Nederland ziet.

Sfeervolle locaties in een unieke omgeving. Blijdorp kent verspreid, over de dierentuin, 8 gebouwen en zalen die beschikbaar zijn voor evenementen met elk een eigen ambiance, gerelateerd aan het gebiedsdeel waarin de zaal zich bevindt.

Voor de ‘zakelijke bijeenkomsten‘ biedt de combinatie van EAUditorium (presentatiezaal) en de naastgelegen Haaienzaal en Caraïbisch Café letterlijk een zee aan mogelijkheden. Voor de meer informele bijeenkomsten kunt u terecht in de Poort van Azië (Azië), de Oewanja Lodge (Afrika), de Sterrenzaal en Terraszaal (Europa). De Lepelaar tenslotte is inzetbaar voor allerlei bijeenkomsten. Bij een unieke bijeenkomst op een unieke plek hoort een passende invulling. Daarom streeft ons ervaren team van medewerkers naar één doel; uw gasten een onvergetelijke belevenis bezorgen.

Catering, verzorging en decoratie moeten daarom naadloos aansluiten op de omgeving waarin de bijeenkomst plaatsvindt.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan