8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 5 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Grand Hotel Post Plaza

Elke ruimte in Post-Plaza heeft een verhaal, is geen doorsnee ruimte en zeker geen eenheidsworst. Ruimtes waar je met elkaar kan eten, drinken, brainstormen, waar je van en met elkaar kan leren maar vooral waar jij jezelf kan zijn! Voor groepen hebben we in Post-Plaza verschillende mogelijkheden om samen te komen. We delen ze graag met je.
De Plugzaal en de Postkamer zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Daarentegen zijn de Bodekamer en de Tuinkamer uitermate geschikt voor groepen die gezamenlijk willen lunchen of dineren.

Voorafgaand aan elke bijeenkomst wordt elk detail besproken; van a tot z. Op de dag van de daadwerkelijke privé of zakelijke bijeenkomst staat er een personal assistent klaar om bij het ontvangst de puntjes op de i te zetten.
Persoonlijk, accuraat, kwalitatief en korte communicatielijnen, dat is Post-Plaza.

Effectief werken kan alleen onder de juiste omstandigheden, dat begrijpen wij. Tijdens de meeting beschik je over een persoonlijke assistent. Er is altijd één vaste contactpersoon die voor je klaar staat wanneer dat nodig is! Tevens zorgen wij goed voor de innerlijke mens. Goed en genoeg eten en drinken vinden wij erg belangrijk. Dat is in alles terug te zien zoals in bijvoorbeeld de fantastische goede koffie en de heerlijke lunch. Wij adviseren ook graag over een aantal ontspanningsactiviteiten voor binnen of buiten tijdens jullie drukke programma. Een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, moet bij Post-Plaza voor iedereen een leuk uitje zijn. Kom gerust eens langs en ervaar het Post-Plaza gevoel!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan