8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Grote Kerk

De Grote Kerk beschikt over diverse ruimten met verschillende capaciteiten waardoor zowel grote als kleine gezelschappen prima gebruik kunnen maken van de kerk. Daarnaast is de kerk voorzien van diverse faciliteiten zoals hijspunten, krachtstroom, vloer- en heteluchtverwarming, catering ruimte en diverse dames- en herentoiletten. De kerk beschikt over 490 schakelbare stoelen. De ingangen zijn gelijkvloers en er is een lift tussen het Hoogkoor en de Kerkzaal.
De kerk is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig.

De Kerkzaal kan zowel apart als in combinatie met het Hoogkoor worden gebruikt. Beiden ruimten kunnen gescheiden van elkaar worden door prachtige gordijnen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk gasten eerst met een aperitief te verwelkomen op het Hoogkoor om vervolgens aan tafel te gaan in de Kerkzaal. Omgekeerd kunt u bijvoorbeeld eerst in de Kerkzaal een congres bijwonen en ontspannen napraten tijdens een borrel op het Hoogkoor.
De Kerkzaal is via de hoofdingang onder de Haagse Toren toegankelijk en de toegang tot het Hoogkoor is de Stadsentree. Touringcars en taxi’s kunnen uw gasten zowel voor de hoofdingang als voor de Stadsentree afzetten.
Naast de Kerkzaal, het Hoogkoor en de Van Assendelftkapel heeft de Grote Kerk een aantal nevenruimten. Deze kunnen worden ingezet als break out room, kleedkamer of productieruimte, tijdens workshops, het ontvangen van sprekers, artiesten of voor de staf van de organisatie. De meeste van deze bijruimten kunt u via een zijingang bereiken.
Bij gebruik van de Kerkzaal en/of Hoogkoor als evenementruimte kunt u de Van Assendelftkapel gebruiken als nevenruimte voor bijvoorbeeld het stijlvol ontvangen van sponsoren of Vips. Deze ruimte beschikt namelijk ook over een eigen ingang met garderoberuimte.

Ook is er een professionele cateringruimte – de keuken – aanwezig speciaal ontworpen voor externe cateraars met daarbij ruimte voor de crew van de catering in een aangrenzende ruimte.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan