8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Holy Moly

Maak kennis met Holy Moly, dé hotspot in Breda voor feesten en groepsactiviteiten. Bij Holy Moly bieden we een locatie die net zo uniek is als jij. Geniet bij ons van overheerlijke gerechten, hapjes en drankjes en laat je smaakpapillen dansen van genot. 

Of je nu een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement plant, bij Holy Moly hebben we alles wat je nodig hebt om jouw evenement tot een succes te maken. Het Theater is ideaal voor presentaties, optredens, feesten of een overheerlijke diner. Deze zaal beschikt over een capaciteit van maximaal 450 personen.

De Foyer is perfect voor presentaties, private dining, borrels of feesten tot 250 personen. Deze ruimte is gezellig en intiem, met een warme en uitnodigende sfeer. Omdat deze ruimte op verschillende manieren is in te delen, zit je met elke hier goed met elke groepsgrote.

Waar wacht je nog op? Spring binnen bij Holy Moly in Breda en ontdek zelf de wilde kant van onze locatie. Laat ons je feestelijke plannen een boost geven en je dromen waarmaken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan