8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 5 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Oostkust Breda

Oostkust is een meeslepende en avontuurlijke plek waar festival cultuur de norm is en onbeschrijfelijk momenten worden gecreëerd en beleefd. Het is het epicentrum voor iedereen die vol zit van liefde en een passie heeft voor eten, muziek en cultuur.  Laat jezelf onderdompelen tijdens culturele markten, live-muziek, dance feesten, foodfestivals en meer. Bij Oostkust is niets te gek en wordt er vooral genoten.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om privé en bedrijfsevenementen te organiseren bij Oostkust. Van een bedrijfsfeest in een festival jasje tot een (in)formeel zakelijk event. Van kleine productpresentaties tot actieve teambuildingsactiviteiten op corporate niveau.

Bij Oostkust hebben we drie verschillende area’s: ruimtes die zowel binnen als buiten zijn, met elk een eigen karakter. De Bangalore Bar bevindt zich op de beneden verdieping van ons binnen pand en is geschikt voor gezelschappen tot 500 personen. Op de bovenverdieping van ons pand bevindt zich de Sky Club: een lichte en open ruimte waarin Oosterse sferen gecombineerd worden met Street Art. Onze Circus Valley met haar omliggende festival terrein is één echte eye catcher en geschikt voor grote evenementen. De ruimtes zijn los van elkaar te huren maar uiteraard ook in combinatie. Benieuwd hoe onze locatie passend is voor jouw wensen?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan