8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Mereveld

Te midden van het groen en toch dichtbij de Utrechtse ring en het stadscentrum vindt u Mereveld. Een bijzonder gastvrije evenementenlocatie in hartje Nederland. De vier unieke zalen van het historische pand zijn allemaal voorzien van aparte faciliteiten. Daarmee is een persoonlijke sfeer voor ieder denkbaar evenement gegarandeerd. Onze eigen keuken maakt uw evenement compleet met verse smaakmakers.

Met oog voor detail wordt alles voor onze gasten verzorgd. Uiteraard volgens gemaakte afspraken en passend bij uw persoonlijke wensen. Zowel zakelijke als particuliere gasten waarderen het team van Mereveld om de gastvrije en persoonlijke benadering. Dat betekent voor u niets anders dan genieten binnen de accommodatie, of op het zonovergoten terras van Mereveld. Wenst u een sportieve onderbreking, dan biedt de directe omgeving volop mogelijkheden.

Onze unieke Utrechtse locatie is trendy, authentiek en altijd in stijl. De beste manier om die sfeer te proeven, is door vrijblijvend een keer bij Mereveld binnen te kijken. Bij aankomst op de ruime (gratis) parkeergelegenheid zal u direct ervaren hoe Mereveld met de groene ligging het verschil maakt!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan