8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 5 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Postillion WTC Rotterdam

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam biedt, als Erkend Congresbedrijf, een full-service concept in het hart van Rotterdam. Kwaliteit en zekerheid staan voorop. De organisatie van Het Erkende Congresbedrijf heeft aan deze Postillionlocatie 5 Hamers toegekend. Hiermee mag het Convention Centre zichzelf een 5 Hamercongresaccommodatie noemen; de hoogste categorie.

De 32 ruimten, met een capaciteit van 10 tot 1.200 personen plenair en gecombineerd tot een veelvoud hiervan, waarover dit Convention Centre beschikt, variëren niet alleen in grootte maar ook in sfeer en inrichting. Elke ruimte heeft een eigen ambiance, zo is er gegarandeerd voor iedereen een geschikte locatie binnen het karakteristieke en moderne gebouw.

Of het nu om een (inter)nationaal congres, beurs, event, stijlvolle receptie, vergadering, feest of andere bijeenkomst gaat, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam heeft de geschikte ruimte in huis. Het Full Service concept houdt in dat de accommodatie, techniek en verzorging van uw gasten in één hand begeleid wordt door een ervaren Project Manager en bij de uitvoering door een Floor Manager.

Overzichtelijkheid en professionaliteit met een uitstekende service. Kortom bij Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zijn de mogelijkheden écht onbegrensd.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan