8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Stadskasteel Oudaen

Op loopafstand van het centraal station en langs de mooiste gracht van Utrecht vindt u Stadskasteel Oudaen. Met een grand café, een restaurant, de brouwerij en verschillende vergaderzalen is Stadskasteel Oudaen dé verrassing van de Utrechtse binnenstad. Midden in het hartje van Utrecht aan de Oudegracht ligt Stadskasteel Oudaen. Dit stads chique kasteel staat bekend om zijn hoogwaardige horeca.

Iedereen is hier welkom voor een uitgebreid ontbijt. In de middag kan er worden geluncht en in de avond kan er worden genoten van een heerlijk diner, dit allemaal in ons Grand Café. Maar dit is niet alles wat Stadskasteel Oudaen te bieden heeft! Het kasteel beschikt over een aantal prachtige zalen, waar gefeest, getrouwd en vergaderd kan worden. Wij hebben voor ieder wat wils!

Stadskasteel Oudaen is trots eigenaar van zijn eigen bierbrouwerij! Deze bevindt zich in de gewelven aan de gracht, waar je kunt genieten van stoere gerechten en eigen gebrouwen bieren! Benieuwd hoe wij onze eigen bieren brouwen? Je kunt een rondleiding nemen, wij laten je graag alles zien! Wij hebben veel verschillende arrangementen om voor iedereen de beleving in Stadskasteel Oudaen onvergetelijk te maken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan