8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 9 reviews
088 428 81 01
Kies vele thema's
De scherpste prijzen van Nederland
Geprezen om service & flexibiliteit

Landgoed Bergzicht de Raaf (Heumen)

Landgoed Bergzicht is een Historische bierbrouwerij anno 1814 met Koetshuis en grote Laagherkelder, een statige Ambtswoning, Bourgondische kuiperij en een orangerie onder de oude beuk omringd door 9 hectaren tuinen, kruidentuin en een groot weiland waar veel buitenactiviteiten kunnen plaatsvinden. De ruimtes kunnen gecombineerd worden voor een groep van maximaal 450 personen.

Voor iedere bijeenkomst verzorgt onze keukenbrigade een passend menu. Of het nu gaat om een picknick in het park, Bourgondisch buffet, Tafelen in Toscaanse sferen onder de druivenranken, outdoor cooking met je collega’s, diner ambulant of een hele avond culinair tafelen. In de keuken werken we veel met kruiden uit onze eigen kruidentuin en verse pure producten.

Landelijk gelegen locatie tussen op een drie provinciën punt tussen Nijmegen & Cuijk en makkelijk te bereiken vanaf de A73. Landgoed Bergzicht ligt enkele kilometers Nijmegen en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het is een bosrijke omgeving met het Maas-Waal kanaal en een hotel op loopafstand.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan